Среда, 24.04.2024, 14:29
Клуб ветеранів веслування Львівщини
Мої вітання Гость | RSS
Меню сайта
Головна » 2008 » Сентябрь » 23 » Відкрита першість СДЮШОР-1 присвячена пам’яті Заслуженого тренера України Богдана Дмитровича Мороза
Відкрита першість СДЮШОР-1 присвячена пам’яті Заслуженого тренера України Богдана Дмитровича Мороза
11:35
19-21 вересня, традиційно, у восьмий раз на спортивній базі ЛОУ відбулися змагання «Відкрита першість СДЮШОР-1 присвячена пам’яті Заслуженого тренера України Богдана Дмитровича Мороза», під керівництвом директора СДЮШОР-1 Михаленич Оксани Григорівни. Хоча дощ і не сприяв хорошому настрою, але 100 спортсменів з Ковеля, Добротвору та Львова вийшли на старт і гідно представили свої школи. Спортсмени змагалися на дистанціях 1000 (вікова група 1995 р.н. і молодші), 2000 та 500 м в одиночках, у трьох вікових групах: юнаки і дівчата 1995 р.н. і молодші, 1993-94 р.н. та юніори та юніорки 1991-92 р.н. Переможці та призери визначалися за сумою місць на двох дистанціях та були нагороджені грамотами та пам"ятними кубками. Ветерани також не залишилися без призів і також нагороджувалися грамотами і кубками.
У наймолодшій віковій групі в байдарці-одиночці перемогу здобув Грица Михайло (ДЮСШ – 3, тренер – Дацьків У.Р.), друге та третє місце посіли спортсмени з Добротвору – Солдак Андрій (тренер Макар І.) та Торчило Валерій (тренер – Федина А.).

Серед наймолодших каноїстів перемогу також здобув представник ДЮСШ-3 Колесніков Нікіта (тренер – Міщишин Р.), друге місце – Тарновський Сергій (СДЮШОР «Веслярик», тренери - Дець В., Сав’як Б., Пацюрко М.), і третє місце виборов гість із Ковеля – Абрамчук Олександр (тренер – Семенюк Ф.).

Дівчатка теж не відставали від хлопців і гідно виступали на своїх дистанціях. Так перше і друге місця посіли представниці СДЮШОР «Веслярик» - Горлова Анастасія та Гондецька Тетяна, а третє місце Слюз Олеся (СДЮШОР-1, тренер – Загорода М.О.).

У віковій групі юнаків 1993-94 р.н. усі три призові місця посіли спортсмени з СДЮШОР «Добротвір», а саме: Смілка Віталій, Омелянчук Роман та Браташ Тарас (усіх тренує Федина А.).

У каноїстів наших веслувальників трішки потиснули гості. Так, Вандюк Юрій з Ковеля посів перше місце (тренер – Семенюк Ф.), а третє - його товариш по команді – Савлук Олександр (тренер – Верчук І.). Другим був Фарасей Юрій із СДЮШОР «Веслярик» (тренери - Дець В., Сав’як Б., Пацюрко М.).

Представниці СДЮШОР «Веслярика» розіграли між собою призові місця у віковій групі 1993-94 р.н. Так, перше місце посіла Кришталь Олександра, ІІ – Кіндзера Анна, ІІІ – Фітьо Тетяна. Усіх тренують Пацюрко Н. та Кіндзера І.

У найстаршій віковій групі серед юніорів перше та третє місця вибороли вихованці Загороди М. – Галети Юрій та Ханик Юрій (СДЮШОР-1), а другим став Козак Володимир (СДЮШОР «Добротвір», тренер Макар І.).

Тарновський Олег та Білінський Ростислав посіли відповідно перше та друге місце у каноїстів та гість з Шацьку – Жипа Андрій (тренер - Жипа В.) піднявся на третю сходинку п’єдесталу.

Веслувальниці Кіт Олена та Гондецька Юля (тренери Пацюрко Н. та Кіндзера І.) вибороли перше та друге місця, а кавельчанка Грицюк Ірина – третє (тренер – Гурська Л.).

Дощ навіть не розлякав ветеранів і, традиційно, відбулися їхні заїзди.

Серед байдарочників перемогу здобув Луцик Андрій, друге місце посів Магир Петро, а третє місце розділили між собою Яремчук Мирослав та гість з Ковеля Павленко Григорій.

Каноїсти також вийшли на старт і перемогу здобув Редько Ярослав, другим був – Маїк Петро і Дацко Богдан та Скорупський Костянтин посіли третє місце.

 Побажаємо успіхів, здоров’я та гарного настрою усім спортсменам, ветеранам та вболівальникам. До зустрічі на водних доріжках озера Наварія.
Оксана Чичкан
Просмотров: 1649 | Добавил: Сяна | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 ігор  
0
> help help icecream ( biggrin dry smile cry dry

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календарь новостей
«  Сентябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Реклама
Статистика

Онлайн на даний момент: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Розроблено студією Kismet© 2024